war zone airsoft centar

o nama

jedinstvena adrenalinska zabava

organaizacija rođendana, team buildinga i druženja za sve generacije, žene i muškarce

war zone airsoft centar

war zone airsoft centar

War Zone Airsoft centar nastao je od ideje da ponudi nešto novo, novi vid zabave na prostoru Bosne i Hercegovine i šire. Cilj nam je bio da ključna mjesta odnosno tereni budu autentične lokacije ratnih desavanja prvenstveno 42- 45 kao i period 92 – 95.
Od samog osnivanja konstantno ulažemo u infrastrukturu pratećeg sadržaja kao sto su autentični vojni kamioni, vojne baze , baza generala pa do samih terena koji su opremljeni  autentičnim vojnim inventarom sa autenticnih lokacija centara te su svi tereni prilagođeni i ljubiteljima ratnih igrica.

U ovisnosti od vrste lokacije neki tereni su opremljeni lajv strimom, dimnim efektima, zvucnim efektima… Svaki teren se vrlo detaljno analizira i kreira odlukom supervizora .WarZone Airsoft centri kotiste najsavremeniju zaštitnu opremu koja izgleda vrlo atraktivno kao i veliki broj atraktivnih replika puški, pistolja, snajpera, mitraljeza isl.
WarZone Airsoft centar trenutno posjeduje 4 terena na različitim lokacijama. Svaka od lokacija ima poseban adrenalin koji privlači mnoge ljubitelje ove igre kao i one koji po prvi put žele da se iskušaju u njoj..
Ciljevi WarZone Airsoft centra jesu da kroz franšize i partnerstva širimo mrežu WarZone Airsoft centara uz nadzor supervizora koji prate i vode računa o svakom detalju kako bi se korisnicima pružila usluga kakvu zaslužuju odnosno nešto za šta mnoge zemlje Evrope i svijeta možda i nemaju priliku.

Naši uposlenici doprinose i daju poseban duh atmosferi prilikom druženja i neki od njih su kao maloljetni borci učeatvovali u borbama na istim lokacijama te mogu da prezentiraju svoja iskustva na orginalan način.

Veliki je interes za adrenalinskim sportovima među svim generacijama i kao takav im je prilagođen. Oni nešto mlađi u WarZone Airsoft centru uživaju najčesce kroz proslave rođendana, klubskih i školskih druženja a oni stariji poslovni ljudi kroz team buildinge osiguraju sebi nezaboravan provod.

Generacijama su se ekipe pravile po mahalama i ulicama te su se igrale tradicionalne igre ta-ta sa replikama iz tog vremena. Sada svi imamo priliku da se zabavimo onako kako smo o tome maštali kad smo bili djeca u sklopu WarZone Airsoft centra.

TERENI WAR ZONE AIRSOFT CENTRA

Authentic WarZone Igman

Authentic WarZone Otes-Stup

Authentic WarZone Skenderija

Authentic WarZone Tarčin

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Nedljelja

od 09:00 do 21:00

KONTAKT

+ 387 61 770 100

+ 387 61 792 666

Udruženje ”Zona 92 – 95”

Terezije bb