War ZONE airsoft CENTAR

streljana

Airsoft streljana

Airsort streljana je jedan vrlo atraktivan i zanimljiv vid zabave kako za pojedince tako i za grupe. Individualni izazov u svakom pojedincu budi adrenalin prilikom pogotka dok u grupama osjećaj pobjede unosi veliko uzbuđenje. To uzbuđenje primjetimo kod velikog broja posjetilaca kojima je ova zabava na prvom mjestu. Porodična druženja i želja za pobjedom su neprocjenjivi.

Airsoft streljana mnoge inspiriše za ovaj vid rođendanske zabave ili pak team buildinga. Adrenalin, igra i druženje u različitim okolnostima definitivno ostavljaju dubog i pozitivan trag na svakog pojedinca. Samo airsoft streljana nudi osjećaj adrenalina a da se pri tome ne znojite. 

Pored adrenalinske zabave koju smo već spomenuli, airsoft streljana je idealna za testiranje i vježbanje preciznosti, smirenosti što svakako utiče na opuštanje i smanje stresa. 
Streljanu mogu da koriste svi uzrasti od 8 do 80 godina Z/M. Potpuno je bezopasna a svakako se prilokom korištenja koristi zaštizna oprema.
Posjetiocima je dostupan veliki broj replika, više od 15 najatraktivnijih puški , snajpera i pištilja. WarZone Airsoft streljana se nalazi na više lokacija WarZone centra – WarZone Airsoft streljana Igman Sarajevski beglik, WarZone Airsoft streljana Skenderija Sarajevo, WarZone Airsoft streljana Tarčin Resort Hotel&Spa. Ponuda je raznolika počev od elektronskih pokretnih meta pa do statičnih meta. Same mete su atraktivnog izgela da te bude želju za uspjehom u gađanju. 
Pozicije za gađanje također nude nešto zanimljivo kao sto je pucanje sa koljena, pucanje iz stojećeg stavu kao i pucanje iz ležećeg položaja sa različih visina koristeći pokretni lift.
Svi učesnici po želji mogu da obuku i kompletnu airsoft opremu kako bi se što više uživili u ulogu vojnika.
U nasim WarZone airsoft streljanama možete osvojiti i različite vrste nagrada a ponuda se često mjenja i koristi se kao faktor iznenađenja.
Airsoft streljane su opremljene raznim dimnim i zvučnim efektima i u sklopu istih je obezbjeđeno fotografisanje.
Cijena:
10 kuglica 3km
50 kuglica – 10 %
100 kuglica – 20%

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Nedljelja

od 09:00 do 21:00

KONTAKT

+ 387 61 770 100

+ 387 61 792 666

Udruženje ”Zona 92 – 95”

Terezije bb